CLOTH 2

Cissi och Selma – kläder som gör dig glad

Blogg

Det är ingen hemlighet att vi människor påverkas av färg och form och att sätta på sig ett plagg i glada och ljusa färger från Cissi och Selma kan lyfta ditt humör, något som kanske särskilt behövs nu under den mörka årstiden.  Så muntra upp dig själv – och andra – med lite färg och spännande mönster!

Fyra saker med Cissi och Selma som gör dig glad:

FärgernaStarka, klara nyanser som syns och inspirerar.
MönstrenRoliga, tydliga former som garanterat väcker uppmärksamhet och blir samtalsämnen.
KvalitetenMjuka, sköna, strykfria bomullstyger med stretch.
ModellernaFungerar till både fest och vardag och finns i alla storlekar oavsett kroppstyp.

Cissi och Selma ger dig en personlig stil

Det mesta som hänger på galgarna hos de stora butikskedjorna är mainstream. Inget fel på det men om du letar efter en personlig stil och vill sticka ut från mängden, då är en Selma och Cissi klänning något som kan boosta din självkänsla. Färgerna och mönstren är Cissi och Selmas egen unika design och du kommer garanterat väcka uppmärksamhet och mötas av glada leenden om du klär dig i någon av Cissi och Selmas färgsprakande och originella plagg.

Cissi och Selma –  för medvetna konsumenter

Tygerna i Cissi och Selmas kläder är alltid sydda i ekologisk bomull och de tillverkas i noga kontrollerade fabriker i Europa där personalen har bra arbetsvillkor. Mode ska vara hållbart både för den som bär det och de som tillverkar det, det är policyn hos Cissi och Selma och något som många medvetna konsumenter håller med om.Och vill man tänka extra mycket på miljön så finns det en facebookgrupp där man både kan köpa och sälja begagnade plagg från Cissi och Selma. Kläder i god kvalitet både kan och bör som bekant användas länge!   

Några populära klänningsmodeller som passar både till fest och jobb är:

  • Monica klänning  – en skjortklänning med halvlång ärm
  • Asta klänning – med kort ärm och fickor fram
  • Hilda klänning – med extra vidd och knytband bak
  • Doris klänning – med båtringad hals och vida ärmar

Cissi och Selma – färg och mönster för humöret

Färgerna är starka och mönstren grafiska och tydliga, många av dem är inspirerade av 50-, 60-och 70-talet. Gillar du musik? Det finns plagg med noter på. Är du en trädgårdsintresserad person? Det finns kläder med blommor av alla de sorter. Det finns också plagg med pingviner, katter, rävar, ja vad du än gillar så finns det plagg som kan visa vem du är och vad ditt hjärta klappar lite extra för.

Plaggen från Cissi och Selma ab är modiga. Frågan är om man måste vara modig för att bära dem eller om man blir modig av att ha dem på sig? Jag tror på det senare. Det vi omger oss med påverkar vårt undermedvetna. Färg och form kan göra oss gladare! Men såklart, om du hellre trivs med att klä dig i diskreta, enfärgade plagg i samma sköna kvalitet så finns det också i butikerna.

Cissi och Selma – kläder som är lätta att hitta

Det är enkelt att hitta kläderna som gör dig glad, det finns butiker som säljer Cissi och Selma kläder över hela Sverige, från Umeå i norr till Malmö och Göteborg i söder. Till och med i Australien och i många europeiska länder! Och självklart finns det en Cissi och Selma webshop, där man online kan hitta alla nyheter som kommer regelbundet.

I Stockholm ligger en stor Cissi och Selma butik på Bondegatan, kommer man dit på en torsdag kväll den sista i varje månad så bjuds man på tilltugg och livemusik ända till klockan nio. Passa på nu när de har rea, där finns garanterat ett plagg med rabatt som får dig att le av flera anledningar.

Så prova lite färgterapi med design från Cissi och Selma. Kanske kan plaggen hjälpa till att ge dig den där må-bra känslan som vi alla är värda!