STOCKHOLM1

Elite Palace Hotel – en pärla i Stockholm

Blogg

Elite Palace Hotel, ligger i vår huvudstad och benämns därför ibland Elite Palace Hotel Stockholm. I tyska tidningar ser man förstås Stockholm Schweden och i de engelska eller amerikanska Stockholm Sweden. Det är en riktigt pärla bland alla hotell som finns. 

Snabbfakta om Elite Palace Hotel

NamnElite Palace Hotel
RumEnkel, dubbel, sviter
Inriktning Rum, konferens, spa
MåltiderFrukost, lunch, middag 

Elite Palace Hotel – när du vill bo bra i Stockholm

Elite Palace Hotell hittar du i Vasastan, och på Sankt Eriksgatan i Stockholm. Det är lätt att hitta dem då du kommer finna att Palace Elite Hotels ligger centralt och bra i Vasastan och på St Eriksplan. Båda Hotell Elite Palace har bra adress i Stockholm liksom parkering.

Vad vore ett bra Elite Hotel Palace utan ett spa? Svaret är självklart. Det finns såklart ett spa där du kan glida omkring och ta det lugnt.  En plats för dig att finna återhämtning och njuta en helg eller en dag i godan ro. Lika härligt är det att ta en kvällstur ner till deras spa om du är på konferens eller har haft en tuff dag på jobbet. 

Elite Palace Hotel – spa

På Elite Palace Hotel har man nyligen, det vill säga 2020, inrett med olika avdelningar som du kan använda för ditt välbefinnande. Kanske vill du träna eller så har du större behållning av att gå på spa eller bara sjunka ner lite lojt i en pool. Se här vad som finns för dig:

  • Ett stort gym, där det finns gott om plats att träna 
  • En härlig pool, där du kan ta dig några sköna dopp
  • En mysig jacuzzi där ömma muskler får sig en rejäl omgång och mjuknar
  • Ett spa där du kan njuta av en mängd sköna och vitaliserande spabehandlingar

Elite Palace Hotel – behandlingar eller lite yoga 

Vill du njuta alldeles extra tar du givetvis och bokar en behandling eller två. Här använder man sig av Kerstin Florians produkter så du kan känna dig trygg och säker, då de innehåller naturliga ingredienser. Det är svensk kvalitet som gäller.

Vill du inte gå på gym och träna kan det vara ett hett tips att glida in på en yogalektion. Dessa är självklart anpassade så att alla kan vara med. Du bokar helt enkelt in dig på pass som är avsedda för nybörjare om det är första gången du provar. Har du hängt med ett tag i yogavärlden väljer du istället ett pass för lite mer avancerade grupper där du kan känna dig hemma och få ut mycket av din träning.

Elite Palace Hotel – rummen

Det finns rum som kommer att passa de flesta och man har satsat på att finna olika slags lösningar för alla dem som vill sova gott och ostört. En natt på Elite Palace Hotel ska vara oförglömlig så tillvida att du alltid minns hur gott du sov där.  

Här är en lista på vad du kan förvänta dig för rum att välja bland. Förutsatt att du är ute i god tid vill säga, så rummen fortfarande är lediga: 

  • Ett enkelt standardrum som passar utmärkt för dig som reser själv. Här får du lugnt och ro och kan slappna av i enskildhet.
  • Ett superior dubbelrum som, hör och häpna, saknar fönster, ett underbart litet krypin med andra ord.
  • Ett deluxe dubbelrum med plats för fler än två. Hela lilla familjen kan rumstera om här då det även finns gott om plats och fåtöljer eller soffor att sitta i. 
  • Familjerum för den stora familjen, och nu snackar vi soffor, sittplats och utrymme högt och lågt. En sittplats för alla kan utlovas om ni är mellan tre till fyra stycken
  • Lägenhetssvit är något för den eller de som ska stanna en längre tid och behöver något som är lite mer permanent. Inrett för att du också ska kunna jobba och laga lite mat 
  • Standardrum. Även dubbelrum och sviter finns det att komplettera med. De ligger något lägre i pris om du behöver hålla lite mer i plånboken

Elite Palace Hotel – dubbelt upp när det gäller rum

Elite Palace Hotel har satsat på att ha dubbelrum som är individuellt inredda. Här finns med andra ord möjlighet att hitta just det som passar dig bäst. I en övernattning ingår alltid frukost så det är bara att slå dig ner och inmundiga en rejäl sådan. Då står du dig en stor del av dagen dessutom. Lite frukt tar du med så är mellanmålet fixat och klart. Eller hur?