Rollistan i en hederlig jul med Knyckertz

Blogg

I denna populära julkalender från 2021 får du följa med Familjen Knyckertz. Familjen är professionella tjuvar som gillar att stjäla andras saker, men deras son är annorlunda.

Sonen Ture gillar inte att stjäla, och han kan inte ens ljuga. Hela julen står på spel när en ovärderlig julstjärna försvinner från staden, och för att rädda julen måste Ture hitta den.

Rollistan – En hederlig jul med Knyckertz

Familjen Knyckertz är fullspäckad av kända svenska ansikten. Huvudpersonen Ture spelas av Axel Adelöw, och hans syster Ellen ”Kriminellen” Knyckertz spelas av Paloma Grandin.

Familjen Knyckertz

I rollen som pappan Ove ”Bove” Knyckertz finner du komikern David Sundin, och Gizem Erdogan axlar rollen som mamma Fia. Gunnel Fred, som du kanske känner igen från Lorrygänget spelar den fängslade mormor Knyckertz.

Övriga roller

Claes Malmberg spelar i denna julkalender rollen som polisen Paul Isman. Paul som är granne till familjen Knyckertz tycker om Ture, som till skillnad från resten av familjen är en ärlig pojke som inte ljuger.

Resten av rollistan i En hederlig jul med Knyckertz består även av Filip Berg som stalkern Frank Flink, Vanna Rosenberg som biskopen Kikki och Elisabeth Wernesjö som Elisabeth ”Byttan Bing Bång” och många fler.

Tillsammans skapar de en trevlig julkalender som hela familjen kan njuta av.