Iris Tritsaris Jondahl

Blogg

Det var en historisk dag när svensken Marcus Ericsson framgångsrikt vann motorsporttävlingen Indy 500. Hyllningarna över bedriften var många och intensiva. Eftersom Indy 500 är bland de mest kända motorsporttävlingarna i världen fylld med status blev händelsen också svensk idrottshistoria. En del av förklaringen till varför det har gått så bra är Marcus flickvän Iris Tritsaris Jondahl som givit sitt stöd i vått och torrt.

Iris Tritsaris Jondahl Flashback

Förutom att Marcus flickvän har blivit känd för relationen till den svenska racerföraren har hon också blivit känd genom Instagram. Iris Tritsaris Jondahl är vid sidan om flickvän också modell och brukar lägga upp bilder tillsammans med Marcus och såklart på sig själv. På Flashback finns många versioner om vem hon är och spekulationer om hennes privatliv.

Du kan även hitta information på Flashback om att efternamnet Tritsaris är grekiskt och att hon därför kommer från Grekland. Det har också framkommit att hon älskar att om resa runt i världen och uppleva nya platser. Förutom att resa tycker hon även om mat. På Instagram delar hon ofta med sig av olika maträtter hon har testat och vad hon tycker bäst om. I dagsläget är Marcus och Iris inte gifta. Hon bor fortfarande med familjen men hon och Marcus planerar redan för giftermål inom kort.